Samsung Galaxy S5 handleiding (Nederlands, Engels, Frans)

April 6th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5 | Samsung Galaxy S5 kopen | Samsung Galaxy S5 nieuws

U kunt de Samsung Galaxy S5 pas vanaf 11 april in de Nederlandse winkels kopen, toch kunt u nu al de handleiding van het toestel raadplegen. Vanmiddag heeft Samsung de handleiding voor de Galaxy S5 al in drie talen online gezet, namelijk in het Nederlands, Engels en in het Frans. Het is opmerkelijk dat Samsung al vlak voor de daadwerkelijke release van de Galaxy S5 de handleiding op het internet zet. Als u van plan bent om de Galaxy S5 te gaan kopen, dan kunt u de handleiding nu al raadplegen!

Samsung Galaxy S5 handleiding (Nederlands)

De Nederlandse Samsung Galaxy S5 handleiding kunt u HIER downloaden. Op dit moment is de handleiding alleen nog beschikbaar in .PDF vorm. Uiteraard ontvangt u bij de aanschaf van uw Samsung Galaxy S5 een originele handleiding.

Samsung Galaxy S5 handleiding (Frans)

Wilt u meteen uw Frans wat opschroeven? Dan kunt u ook de Franse Galaxy S5 handleiding raadplegen. Uiteraard staat hierin precies dezelfde informatie als in de Nederlandse handleiding. De Franstalige handleiding kunt u HIER downloaden.

Samsung Galaxy S5 handleiding (Engels)

Tot slot hebt u ook nog de mogelijkheid om de Engelse versie van de handleiding te raadplegen. Voor de meeste mensen is het toch wat fijner om de Engelse handleiding te lezen, aangezien daarin vaker dieper wordt ingegaan op bepaalde zaken. De Engelse handleiding kunt u HIER downloaden

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *