Samsung Galaxy S5 heeft beste smartphonecamera ooit!

June 17th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5 | Samsung Galaxy S5 nieuws

Samsung-galaxy-s5-unboxingOnafhankelijk onderzoeksbureau DxOMark heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de camera’s van de huidige generaties smartphones en is daarbij tot de conclusie gekomen dat de Samsung Galaxy S5 veruit de beste smartphonecamera ooit heeft. Het is een gedeelde eerste plaats met de Sony Xperia Z2, want ook deze smartphone blijkt een van de betere camera’s te hebben.

Galaxy S5 videokwaliteit

Op het gebied van video wint de Galaxy S5 het ook gemakkelijk weer van de Sony Xperia Z2 en de Nexus 6. De fotokwaliteit van beide smartphones is vrijwel identiek, zo blijkt uit nader onderzoek.

De camera in donkere omgevingen

De Samsung Galaxy S5 behaalt in het onderzoek een score van maarliefst 79 procent, vooral de danken aan de snelle autofocus functie die Samsung het toestel heeft gegeven. Natuurlijk blijft een donkere omgeving altijd moeilijk voor een smartphonecamera, dit is helaas ook niet anders bij de Samsung Galaxy S5. Eerder werd altijd gedacht dat de iPhone 5S minstens een net zo goede camera had, dit blijkt dus niet het geval te zijn.

galaxy-s5-camera

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *