Samsung Galaxy S5 heeft beste smartphonescherm

April 6th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5 | Samsung Galaxy S5 geruchten | Samsung Galaxy S5 nieuws

HGalaxy-S5-schermet scherm van de nieuwe Samsung Galaxy S5 heeft nu al nieuwe records gebroken. Het scherm van de Galaxy S5 is uitgeroepen tot het beste smartphonescherm van dit moment. Het is natuurlijk algemeen bekend dat de verschillende ontwikkelaars er alles aan doen om de consumenten voor zich te winnen, zeker door de mogelijke komst van een iPhone 6 heeft Samsung ook bij de ontwikkeling van de Galaxy S5 alles uit de kast getrokken.

Het onderzoek naar het beste smartphonescherm is uitgevoerd door Raymond Soneira, een van de meest gewaardeerde schermspecialisten op dit moment. Hij noemde als pluspunt van het scherm de hoge helderheid, de minste reflectie, duidelijke kleuren en een erg mooi en oneindig contrast. Vooral over de weergave van de verschillende kleuren was de expert bijzonder te spreken, hij had nog nooit zoiets moois getest.

Naar verwachting zal concurrent Apple redelijk snel volgen met een nieuw soort saffierscherm voor de iPhone 6. Naar verwachting is het vrijwel onmogelijk om het perfecte werk dat Samsung op dit moment met de Samsung Galaxy S5 heeft geleverd op de korte termijn te overtreffen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *