Samsung Galaxy S5 Mini in Nederland verkrijgbaar

July 27th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5 | Samsung Galaxy S5 kopen | Samsung Galaxy S5 nieuws

Samsung_Galaxy_S5_MiniNa een lange tijd gewacht te moeten hebben in de Samsung Galaxy S5 mini, die een maand geleden door Samsung werd gepresenteerd, officieel beschikbaar in Nederland. De Samsung Galaxy S5 is qua functies goed te vergelijken met het grotere model, wat betreft de prijs is het toestel echter een heel stuk goedkoper. Er werd eerder wel al bekendgemaakt dat de Mini ergens in de zomer zou worden uitgebracht in Nederland, dit bleek dit eind juli te zijn.

Specificaties van de Mini

Qua uiterlijk en specificaties lijkt de Mini versie erg op de normale Samsung Galaxy S5, zo beschikt de kleinere variant ook over de hartslagmonitor en de vingerafdrukscanner. Verder kunt u ook van alle ‘fitness functionaliteiten’ gewoon gebruik blijven maken op het kleinere toestel, wat betreft het gebruik zult u dus niet veel verschil gaan merken. Het grote voordeel van de Mini is natuurlijk het wat kleinere beeldscherm (waardoor hij wellicht bij sommige mensen fijner in de hand ligt) en de prijs (deze is namelijk een heel stuk lager).

4,5-inch beeldscherm, 1,5GB werkgeheugen 1,4 GHz quad-core processor

De Samsung Galaxy S5 mini beschikt over een 4,5 inch beeldscherm. De normale Galaxy S5 beschikt over een 5,1 inch beeldscherm, een heel stuk groter dus. De Mini versie maakt net als de S5 gebruik van een AMOLED beeldscherm, met een resolutie van 720 x 1280 kunt u ook bij de Mini genieten van een haarscherp beeld. De Mini is daarnaast voorzien van een 1,4 GHz quad-core processor met 1,5 GB aan werkgeheugen. Met deze specificaties kunt u de smartphone soep, snel en stabiel gebruiken. Verder heeft de smartphone een 8-megapixelcamera met LED flitser, in combinatie met een HD camera. Ook aan de voorkant zit een camera, deze is maarliefst 2,1 megapixels.

Samsung Galaxy S5 Mini verkoopadviesprijs

De verkoopadviesprijs van de Samsung Galaxy S5 Mini is 479 euro, in combinatie met een abonnement is het uiteraard wat goedkoper. U kunt kiezen uit de kleuren wit en zwart, later zal het toestel ook beschikbaar worden gemaakt in de kleuren goud en blauw.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *