Samsung Galaxy S5 mini specificaties bekend

April 6th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5 | Samsung Galaxy S5 geruchten | Samsung Galaxy S5 nieuws

Samsung-galaxy-s5-miniHet is ondertussen een gewoonte geworden van Samsung om naast de grote Samsung Galaxy S5 variant ook een kleinere (mini) versie te lanceren. Bij de nieuwe Galaxy zal dit uiteraard niet anders zijn. Ondertussen zijn de vermoedelijke specificaties van de Samsung Galaxy S5 mini op het internet verschenen. De Galaxy S5 mini zal worden voorzien van een 720p Super AMOLED-scherm van maarliefst 4,5 inch. De chip zal waarschijnlijk een Snapdragon 400 zijn, maar dit is nog niet zeker.

Het is nog niet bekend of de Samsung Galaxy S5 mini ook waterdicht zal zijn, daarnaast is het ook nog niet bekend of de kleinere versie ook een vingerafdruksensor of hartslagmeter zal bevatten. Uiteraard zal de Galaxy S5 mini uiteindelijk voor een lagere prijs op de markt komen dan het grote broertje.

Het is al wel bekend dat de Galaxy S5 mini zal draaien op Android 4.4 KitKat, dit is op dit moment het nieuwste besturingssysteem van Google. De specificaties tonen ook dat de smartphone standaard 1,5 GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte zal hebben. Verder heeft de telefoon ook een infraroodzender, 2,100 mAH accucapaciteit en camera’s die 2 en 8 megapixels hebben.

Naar verwachting zal de Samsung Galaxy S5 in juni beschikbaar worden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *