Samsung komt met nieuwe Android 4.4.3. voor Galaxy S5

June 17th, 2014 | Posted by admin in Samsung Galaxy S5

Galaxy-S5Samsung geeft aan ernaar te streven om de Galaxy S4 en Galaxy S5 op de korte termijn te voorzien van Android 4.4.3. Oorspronkelijk mocht dit bericht nog helemaal niet naar buiten komen, maar de interne documenten van de grote telecomproducent blijken te zijn gelekt. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S5 in ieder geval deze maand (juni) nog voorzien van Android 4.4.3, die eerder deze maand werd aangekondigd. De Galaxy S4 zal ook op de korte termijn worden voorzien van dit nieuwe besturingssysteem, waarschijnlijk kunnen gebruikers de Galaxy S4 in juli al updaten.

Kleine Android update

De update naar Android 4.4.3 is vrij klein, de update is namelijk maar 100 MB groot. Het is opmerkelijk dat Samsung al zo snel na het vrijgeven van de Galaxy S5 met een dergelijk grote update komt, dit laat duidelijk wat zien over de nieuwe bedrijfsmentaliteit van de telecomafdeling van Samsung.

Bugfixes

Naar verwachting zal Android 4.4.3. geen nieuwe functionaliteiten krijgen, wel lost de update een aantal fouten in het oude besturingssysteem op.
Op het moment dat de update beschikbaar is, dan krijgt u hiervan automatisch melding op uw smartphone. Gebruik wel even een Wi-Fi verbinding om de update te downloaden!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *